دومین رویداد از افسانه تا اصالت

کارگاه باید ها و نبایدهای فروش آنلاین فرش دستباف

سایت اطلاع رسانی فرش ایران - کارپتور

به گزارش روابط عمومی موزه فرش ایران کارگاه بازاریابی و توسعه فروش فرش دستباف در دومین جشنواره از افسانه تا اصالت با حضور 30  نفر از تولیدکنندگان، هنرمندان و علاقمندان به فرش دستباف در تاریخ 25 خردادماه 1402 در تالار پازیریک موزه فرش ایران برگزار شد.

قسمت دوم کارگاه با عنوان «بایدها و نبایدهای فروش آنلاین فرش دستباف» توسط محمدحسین بیدآبادی اجرا شد. محمد حسین بیدآبادی عضو هیات راهبری چمروش دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت و بازاریابی فرش دستباف از دانشگاه کاشان است. او مدیربازرگانی دفتر تهران گروه فرش بیدآبادی است که سه نسل در زمینه تجارت و صادرات فرش سابقه دارد. گروه فرش بیدآبادی با داشتن شعبه درشهر هامبورگ آلمان بیش از دودهه در بازار جهانی حضور مستقیم دارد. وی ضمن معرفی ، بررسی و اعتبارسنجی  چندین سایت موفق بین الملی فروش فرش دستباف در مورد نحوه فروش آنلاین  فرش دستباف ایرانی در بستر اینترنت ، تکنیک های بازاریابی آنلاین را برای حضار رویداد تشریح کرد . تکنیک های تحلیل حرفه ای بازاریابی و فروش اینترنتی فرش دستباف و نحوه استخراج اطلاعات در مورد روند بازار فرش از دیگر مباحث مطرح شده بود بخصوص تاکید بر استفاده از بازاریابی محتوائی و تولید محتوای مفید برای معرفی فرش که بطور مستقیم در SEO یا همان به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو  تاثیر دارد. وی تاکید داشت که علاوه بر لزوم حضور در پلتفرهای بزرگ فروشگاهی نظیر دیجی کالا در داخل کشور و آمازون در خارج ، نیاز به ایجاد یک پلتفرم و پورتال تخصصی فرش دستباف در بعد ملی و بین المللی ضروری می باشد. بیدآبادی در پایان گفت با حمایت همه ذینفعان فرش دستباف ، از جمله  اتحادیه ها و مرکز ملی فرش می توان با طراحی و پیاده سازی پلتفرم و مارکت پلیس تخصصی فرش دستباف  ضمن معرفی فرش ایرانی به مردم ، جهش محسوسی در فروش و صادرات فرش دستباف خواهیم داشت  

گفتنی است که دومین جشنواره از افسانه تا اصالت از سلسله رویدادهای نمایش گزیده دستبافته های ایرانی بمناسبت روز ملی فرش به میزبانی موزه فرش ایران و توسط استارتاپ چمروش و مجموعه آلبرزا از تاریخ 20 خردادماه تا 27 خردادماه 1402  برگزار شد. در این جشنواره 10 تولید کننده برگزیده فرش دستباف ایران شامل فرش محمد جمشیدی، فرش محمود محقق، فرش مهدی صیرفیان، فرش کریم صیرفیان، فرش یاشار ملفوظی، فرش فاخر زرباف، فرش محسن اعلاباف، فرش زاهدی موحد، فرش محمدخاکبازان، فرش علیرضا حقیقی و یک مجموعه دار به نام فرش مهدی فخاریان با عرضه 36  گزیده آثار دستبافه های اصیل ایرانی حضور داشتند.

 برگزاری 20 کارگاه‌ آموزشی با موضوعات بلاکچین در ردیابی اصالت و مالکیت فرش، بکارگیری هوش مصنوعی در اصالت سنجی فرش، نوآوری در اکو سیستم فرش، پنل تخصصی تولید و صادرات فرش با رویکرد هنری، رمزگشائی اسطوره ها در فرش دستباف، معرفی برند فرش محسن اعلاباف، معناشناسی و زیبائی شناسی در فرش، تحلیل فرش رنگ در عرصه ملکوت، معرفی فرش قشقائی، آینده پژوهشی در فرش، فروش فرش در فضای آنلاین، ارتقاء جایگاه فرش بعنوان یک محصول فاخر، نقش برجسته سازی فرش، هویت برند فرش ایرانی، اصالت هنری فرش صیرفیان و فرش مکتب اصفهان از جمله برنامه های این جشنواره بود.

حامیان معنوی این جشنواره وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دفترفناوری و نوآوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه حضرت معصومه (س) بودند.

 

اگر این مطلب را می‌پسندید از طریق لینک‌های زیر در شبکه‌های اجتماعی به سایر علاقه مندان همرسانی کنید!

دیدگاه ها

  • هنوز دیدگاهی ثبت نشده است!

نظرات شما:

  • نظرات حاوی هرگونه توهین و یا نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات به غیر از زبان فارسی و یا غیر‌مرتبط با مطلب، منتشر نمی‌شود.