گزارش

پیش‌بینی مشوق‌های صادراتی برای صادرکنندگان فرش دستباف

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف بر لزوم حمایت از قالیبافان و بافندگان فرش تاکید کرد و پیش‌بینی مشوق های صادراتی برای صادرکنندگان فرش را خواستار شد.

عبدالله بهرامی، با تاکید بر ضرورت حمایت از صادرکنندگان فرش اظهار کرد: در حال حاضر بخشی از مشکل صادرات فرش ناشی از خودتحریمی داخلی است و موانع و محدودیت‌ها برای صادرکنندگان فرش باید برداشته شود.

۱۴۰۳/۱۰/۱۳- سایت اطلاع رسانی فرش ایران - کارپتور

وی افزود: صرفنظر از تحریم‌های بیرونی، مصوبه تعهد ارزی بانک مرکزی و عدم حمایت از بافندگان و صادرکنندگان نیز باعث شده تولید فرش دستباف کاهش یابد و به یک‌سوم برسد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف با بیان اینکه صادرکنندگان فرش مشوقی ندارند، افزود: در گذشته به هر فرشی که صادر می‌شد درصدی جایزه صادراتی تعلق می‌گرفت، اما امروز آن جایزه صادراتی نه تنها وجود ندارد بلکه ارز حاصل از صادرات باید به حساب بانک مرکزی  بازگردد.

بهرامی در عین حال به مشکل قالیبافان در تامین مواد اولیه اشاره کرد و گفت: در بحث تولید پشم بزرگترین تولید کننده پشم در جهان هستیم، ولی به دلیل آنکه فرآوری نداریم سالانه حدود ۶۵ میلیون تن پشم وارد می شود در صورتی که اگر در بخش فرآوری پشم سرمایه‌گذاری کنیم، نیاز بافندگان فرش به مواد اولیه برطرف می‌شود.

وی با اشاره به وجود بیش از ۲ میلیون بافنده فرش در گذشته اظهار کرد: به دلیل عدم حمایت و نبود انگیزه و مشکلات معیشتی، امروز زیر یک‌میلیون بافنده در کشور وجود دارد که از این راه ارتزاق می کنند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف در پایان بر لزوم حمایت از قالیبافان و بافندگان فرش تاکید کرد و حمایت از صادرکنندگان فرش دستباف و پیش بینی مشوق های صادراتی برای آنها را خواستار شد.

اگر این مطلب را می‌پسندید از طریق لینک‌های زیر در شبکه‌های اجتماعی به سایر علاقه مندان همرسانی کنید!

دیدگاه ها

  • هنوز دیدگاهی ثبت نشده است!

نظرات شما:

  • نظرات حاوی هرگونه توهین و یا نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات به غیر از زبان فارسی و یا غیر‌مرتبط با مطلب، منتشر نمی‌شود.