آمار و اطلاعات

چه عواملی تولید فرش ماشینی آران و بیدگل را دستخوش رکود کرده؟

گرانی مواد اولیه ناشی از افزایش نرخ ارز، کمبود تسهیلات بانکی، کمبود نقدینگی صاحبان صنایع و بی ثباتی بازار مهمترین عوامل کاهش تولید فرش ماشینی در آران و بیدگل است.

رئیس اداره صمت شهرستان آران و بیدگل گفت: این شهرستان با وجود تحریم‌های ظالمانه، کمترین میزان تعطیلی واحد‌های صنعتی در کشور را دارد و نرخ بیکاری در آن نزدیک به پنج درصد است

امیرعباس شاکری با اشاره به تولید ۶۰ درصد از فرش ماشینی استان اصفهان در آران و بیدگل و اشتغال ۲۰ هزار نفر در صنعت فرش این شهرستان افزود: هم اکنون ۸۰۰ شرکت تولیدی فرش ماشینی در این شهرستان فعالیت می‌کند.

وی صادرات فرش ماشینی آران وبیدگل در شش ماه نخست امسال را ۲۵ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: بیشترین محصولات فرش ماشینی این شهرستان به کشور‌های چین، جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، عراق، قطر و گرجستان صادر شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان وبافندگان فرش آران وبیدگل با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت مواداولیه نسبت به ابتدای سال جاری گفت: تولیدکنندگان فرش ماشینی با توجه به شرایط اقتصادی و قدرت خریدمردم نتوانستند قیمت محصولات خودرا افزایش دهند و مجبور شدند تولید خود را ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش دهند.

ابراهیم خنامانی با بیان اینکه آران و بیدگل قطب تولیدفرش ماشینی کشوراست، افزود: قوانین دست و پا گیر، مشکلات صادرات محصولات و رفع تعهد ارزی از دیگرعوامل کاهش تولید این محصول است.

اگر این مطلب را می‌پسندید از طریق لینک‌های زیر در شبکه‌های اجتماعی به سایر علاقه مندان همرسانی کنید!

دیدگاه ها

  • هنوز دیدگاهی ثبت نشده است!

نظرات شما:

  • نظرات حاوی هرگونه توهین و یا نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات به غیر از زبان فارسی و یا غیر‌مرتبط با مطلب، منتشر نمی‌شود.